QNAP HS-251, un NAS de mici dimensiuni, cu HDMI

QNAP HS-251, un NAS de mici dimensiuni, cu HDMI

QNAP a lansat de curând un nou dispozitiv de tip NAS, Silent NAS HS-251, care se pretează mai mult pentru o experiență multimedia acasă, decât pentru activități de stocare la birou.

qnap_silentnas_hs_251_03

Dispozitivele NAS beneficiază de o popularitate din ce în ce mai ridicată în rândul utilizatorilor obișnuiți, iar QNAP este conștient de acest lucru. Silent NAS HS-251 este un dispozitiv destinat consumului de conținut multimedia, mai mult pentru acasă decât pentru birou, și este dotat cu specificații pe măsură pentru a suporta codarea/decodarea filmelor HD.

Modelul de la QNAP respectă cerințele impuse de utilizarea acasă, și este foarte mic și elegant, pretabil pentru așezarea lângă amplificator sau consola de gaming, și beneficiază de pe urma unui design cu o răcire pasivă. Este așadar perfect silențios. Este dotat cu un procesor Intel Dual Core la 2.41 GHz, memorie RAM de 1 GB, 2 porturi USB 3.0 și 2 porturi LAN Gigabit și dispune de o ieșire HDMI pentru a putea fi conectat direct la televizor. HS-251 poate converti fișierele video în formate ce pot fi rulate fluid pe dispozitivele mobile și televizoarele smart, permițând totodată mai multor echipamente să ruleze diferite filme stocate pe unitate. Utilizatorii pot accesa filmele selectând rezoluția potrivită prin intermediul aplicațiilor File Station, Video Station sau Qfile, chiar și atunci când se află în locații cu acces limitat la internet.

qnap_silentnas_hs_251_13

Citește și:
Etichete: