QNAP TS-x51, două noi dispozitive NAS cu procesoare Intel

QNAP TS-x51, două noi dispozitive NAS cu procesoare Intel

QNAP are disponibilă o nouă linie de dispozitive NAS, gândite pentru birouri de mici dimensiuni, sub forma seriei TS-x51.

QNAP-TS-x51-NAS-series-750x400

Noua serie de dispozitive NAS de la QNAP vine în 4 versiuni, the 2-bay TS-251, the 4-Bay TS-451, the 6-bay TS-651, and the 8-Bay TS-851. Dacă nici cu versiunea TS-851 nu aveți suficientă stocare, întreaga serie este compatibilă cu unitățile de expansiune UX-500 și UX-800 cu 5 și respectiv 8 bay-uri de expansiune. Întreaga serie funcționează cu procesoare Intel Celeron Dual-Core și sunt gândite pentru streaming-ul media prin DLNA, Airplay și chiar și Plex. Acestea dețin și un port HDMI pentru conexiunea cu sistemul de entertainment.

Linia nouă de produse dispune de sistemul de operare QNAP QTS și App Center-ul dedicat, precum și de aplicații desktop și mobile.

„Ideea construirii unui cloud personal a devenit tot mai populară, iar seria TS-x51 este soluția ideală pentru a crea un spațiu personal și sigur pentru stocarea fișierelor, pentru backup și sincronizare„, a declarat Jason Hsu, manager de produs în cadrul QNAP. 

Unitățile Turbo NAS suportă diverse configurații RAID pentru o mai bună protecție a datelor. În funcție de model și de numărul hard disk-urilor disponibile, utilizatorul poate alege o configurație RAID 0, 1, 5, 6, 10, 5+hot spare, 6+hot spare și 10+hot spare. Fiecare configurație poate aduce un plus de performanță sau mai multă siguranță pentru stocarea informațiilor.

Citește și:
Etichete: