Project SkyLight de la Sony îți permite să îți personalizezi consola Playstation 4[VIDEO]

Dacă aveţi un posesor de PlayStation 4 printre membrii familiei, noile capace personalizabile anunţate prin Project SkyLight s-ar putea să vă atragă.

Project Skylight ps4 faceplates

În urmă cu aproximativ un an, când s-a lansat oficial noul PlayStation 4, nu erau incluse pe lista specificaţiilor ,,feţe interschimbabile” sau PS4 System Faceplates. Acestea au fost inventate peste noapte de către cei de la ca un mod interesant pentru a vă personaliza consola next-gen.

În cadrul conferinţei , care a avut loc în acest weekend la Las Vegas, cei de la Sony au anunţat o nouă iniţiativă cu numele de Project SkyLight. Aflată momentan în beta, aceasta va include moduri creative pentru a vă personaliza consola PlayStation 4. Deşi portofoliul de produse din spatele acestui proiect se va diversifica în timp, în prima parte va include doar feţe interschimbabile. Acestea vor avea un preţ de 25 de dolari şi vor fi disponibile în cantităţi limitate. Primele două vor întruchipa materiale de marketing pentru The Order: 1886 şi Little Big Planet 3.

Dacă termenul Beta de lângă Project SkyLight din imaginea de mai sus nu este suficient pentru a înţelege că acesta este un experiment al japonezilor, cei de la Sony au ţinut să anunţe că va mai trece ceva timp până când vom putea achiziţiona noi astfel de capace. Probabil că şi creatorii PlayStation vor să vadă dacă există interes suficient pentru ele din partea publicului înainte de a investi mai mulţi bani.

15:21 08.12.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video