Viber devine un serviciu de chat mult mai interesant cu ultima actualizare

Viber devine un serviciu de chat mult mai interesant cu ultima actualizare

Încercând probabil să-şi lărgească baza de utilizatori, cei de la ce ne aduce aminte de Twitter. Este intitulată Public Chats.

viber-public-chat twitter

Viber şi WhatsApp sunt unele dintre cele mai populare aplicaţii de smartphone, după Facebook. Cu toate acestea, creatorii lor încearcă în permanenţă să introducă funcţii noi în speranţa de a atrage şi mai mulţi utilizatori.

Public Chats este cea mai nouă funcţionalitate introdusă în aplicaţiile pentru iOS şi Android, în cazul în care aţi făcut update la versiunea 5.1. Aceasta se află în beta momentan şi, dacă ar fi să-l credem pe directorul companiei Talmon Marco în acest stadiu are rol de experiment social. Ca funcţionalitate, această nouă secţiune din aplicaţie poate fi clasificată ca un mic Twitter. Vă permite să „urmăriţi” postările unor vedete, companii şi instituţii. Pentru a stimula adopţia, din start vor exista chat-uri publice iniţiate de Pixie Lott, Perez Hilton, DJ Paul van Dyk, canalul de YouTube COPA90 şi compania de management din domeniul modei Next Model Management.

Şi voi puteţi iniţia un Public Chat, dar procedura este destul de laborioasă, având în vedere că singura soluţie implică un email la adresa publicchats@viber.com, de unde puteţi primi o confirmare sau un refuz. Dacă sunteţi totuşi interesaţi, sfatul meu este să vă grăbiţi, deoarece, în prima etapă, vor fi disponibile doar 300 de locuri pe care le puteţi umple. Toate chat-urile publice vor fi disponibile şi online la nişte adrese preferenţiale ascunse.

Citește și: