Turtle Beach lansează un nou headset, Titanfall Edition

, 07 Feb, 18:16

Cel mai nou titlu de la EA Games, Titanfall, este aproape de lansare. Turtle Beach vine în întâmpinarea acestuia cu un headset ce îi poartă numele.

Turtle Beach Titanfall

Titanfall Edition Atlas este numele complet al setului de căști și va fi un produs destinat segmentului high-end, pe care compania îl va lansa odată cu jocul, mai exact în momentul în care jocul va fi lansat în America de Nord. Așadar, utilizatorii din Europa vor mai trebui să aștepte puțin pănă la lansarea jocului, căștile fiind disponibile mai repede. Headset-ul Atlas reflectă prin design, elementele din jocul Titanfall, cu un design futurist și o combinație de gri cu albastru, cu mici elemente roșii.

Turtle Beach declară că acest hadset este compatibil cu toate platformele pe care EA va lansa jocul, mai exact Xbox One, Xbox 360, PC, și chiar și pe platformele mobile. Căștile oferă sunet stereo cu ajutorul a două difuzoare cu diametrul de 50 mm, și al amplificatorului intern. Este recomandată folosirea lor la un volum mai mic decât cel maxim, pentru a nu afecta auzul pe operioadă mai lungă de timp.

Turtle Beach Titanfall Edition Atlas detine și controale de volum, microfon detașabil, și un reglaj intern pentru frecvențe joase.

Căștile vor fi lansate pe data de 11 martie, iar prețul lor se învârte în jurul sumei de 170 euro.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail