Primul documentar românesc despre Facebook – o producție Adevărul [VIDEO]

Primul documentar românesc despre Facebook – o producție Adevărul [VIDEO]
22:53 09.06.2014

O echipă Adevărul a filmat primul documentar românesc despre influența Facebook. Acesta va fi disponbil integral mâine pe site-ul adevarul.ro.

646x404

Sunt 7.2 milioane de conturi de Facebook în ţara noastră, la 10 milioane de utilizatori de internet. Facebook-ul e important pentru adolescenţii care vor să primească şi să dea like-uri, dar la fel de mult contează şi pentru politicienii aflaţi în căutare de voturi. O campanie umanitară pe Facebook are mari şanse de reuşită şi poate să-ţi prelungească viaţa.

La fel de uşor, Facebook-ul poate să-ţi distrugă viaţa prin lipsa de intimitate pe care o aduce. Asta înseamnă că reţeaua socială Facebook este importantă, ne face mai puternici, dar şi mai slabi. Iată de ce am ales să realizăm un film documentar despre Facebook.

Pentru că este un fenomen care va fi scris cu „bold“ în cartea de istorie. În documentarul „Adevărul“ veţi putea afla poveştile unor destine schimbate de Facebook. La mijloc sunt bani, sentimente, interesele statelor sau ale marilor companii şi uneori chiar vieţile noastre şi ale celor din jurul nostru.

Documentarul va putea fi văzut începând de marţi, 10 iunie, pe www.adevarul.ro. Premiera filmului va fi precedată, de la ora 11.00, de o dezbatere „Adevărul Live“, la care vor participa realizatorii filmului.

loading...