Primul card SD de 512GB te scapă de problemele cu spaţiu

Primul card SD de 512GB te scapă de problemele cu spaţiu

Dimensiunea cardurilor SD a crescut exponenţial în ultimii ani, iar noul model al celor de la SanDisk reconfirmă acest trend.

sandisk-512gb-sd-card

Deşi nu sunt la fel de omniprezente precum creaţiile SD continuă să fie mediul perfect de stocare pentru camere foto-video de pe întregul mapamond. În funcţie de spaţiul pe care vi-l doriţi disponibil, la această oră, cei de la SanDisk vă oferă cea mai mare capacitate în acest format compact.

Cu numele complet de 512GB Extreme PRO SDX UHS-I, creaţia celor de la SanDisk a fost gândită în special pentru conţinut video 4K. Nu de alta, dar poate primi conţinut cu o viteză impresionantă de aproape 100MB/s. Ca un mic detaliu de anduranţă, producătorul se mândreşte pe pagina de suport a cardului că acesta rezistă la şocuri, apă şi raze X, iar când vine vremea de temperaturi extreme, funcţionează la fel de bine la –25 de grade sau 85 de grade Celsius. În plus, cel puţin momentan, este cea mai spaţioasă din lume. Titlul anterior a fost deţinut, încă din 2012, de cei de la cu un card de 256GB.

Cum se întâmplă de obicei în cazul superlativelor absolute, acest model nu este menit să fie ieftin, ci dimpotrivă. Din start, va avea un preţ de 800 de dolari. Ca să asociaţi o valoarea temporală acestei capacităţi, gândiţi-vă că puteţi salva aproximativ 20 de ore de conţinut 4K imortalizat cu un DSLR FullFrame.

Citește și: