27 iun. 2014 | 11:31

Preview cuprinzător? Apple iPhone 6 în 60 de secunde [VIDEO]

ACTUALITATE
Preview cuprinzător? Apple iPhone 6 în 60 de secunde [VIDEO]

În cazul în care nu puteaţi să mai staţi fără câteva imagini cu un ipotetic , a apărut pe YouTube un clip care s-ar putea să vă liniştească.

iphone_6_release_date

În curând nu va mai avea nevoie de nici o prezentare. Având în vedere că nici anul trecut cei de la Apple nu au făcut o treabă foarte bună în a ascunde detalii despre iPhone 5S şi iPhone 5C, sunt mari şanse ca aceste să fie imagini reale cu

Ca de fiecare dată în ultimele luni, facem referire la două versiuni ale noului smartphone creat de gigantul din Cupertino. Prima are o diagonală de 4,7 inci, în timp ce a doua face saltul până la 5,5 inci. Vizavi de versiunea mai mare, nu au trecut decât câteva zile de când am aflat că s-ar putea să fie prima lansată cu o cantitate generoasă de memorie de 128GB.

Partea cea mai amuzantă a acestei ştiri constă în posibilitatea achiziţiei celor două carcase detaliate în clipul de mai jos. Versiunea de 4,7 inci costă 30 de dolari, pe când pentru varianta de phablet, de 5,5 inci, va trebui să fiţi mai generoşi – 150 de dolari. Ambele pot fi achiziţionate de pe website-ul AliExpress.

În mod evident, creatorii clipului pretind că aceste modele şi carcase sunt realizate pornind de la matriţe şi scheme originale Apple. Indiferent dacă în câteva luni se va dovedi că acestea sunt autentice sau nu, un fan al iDevice-urilor se va bucura ca un copil mic la un astfel de cadou.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele