28 mai 2014 | 09:48

O posibilă dată de lansare pentru iPhone 6

ACTUALITATE
O posibilă dată de lansare pentru iPhone 6

Intenţionat, mai mult sau mai puţin, un operator de telefonie german a confirmat data de 19 septembrie ca fiind .

 

lansare apple iphone_6_release_date

Nu aţi obosit să citiţi în fiecare zi noi detalii ipotetice despre ? Deşi o mare parte dintre ele au o şansă infimă de a se materializa, având în vedere performanţa celor de la Apple de a ţine secrete, există şi excepţii de la regulă. Anii trecuţi ne-au demonstrat că, o mare parte din specificaţiile iPhone 5 şi iPhone 5S circulau pe pe internet cu mult timp înainte să fie confirmate pe scenă de Tim Cook.

Anul acest vorbim de iPhone 6, care, conform zvonurilor, ar trebui să vină în două variante, de 4,7 şi 5,5 inci. Dacă folosim ca reper lansările din anii anteriori, un eveniment pentru anunţarea celor două gadgeturi ar trebui să aibă loc la mijlocul lunii septembrie, urmând în octombrie să fie disponibil în diverse colţuri de pe mapamond.

Deutsche Telekom, unul dintre cei mai importanţi operatori de telefoni germani, se pare că are informaţii mai precise legate disponibilitatea următoarei generaţii de iPhone. Aparent, şi-a îndrumat angajaţii din call centere, să spună celor care sună, că noua creaţie a gigantului din Cupertino va intra în oferta din data de 19 septembrie. Scopul acestui detaliu este menit să convingă clienţii să nu treacă la alt operator în cazul în care îşi doresc un iPhone.

În practică, este puţin probabil ca această informaţie să provină direct de la Apple, dar nu este deloc exclus să fie adevărată. Din păcate, cu valul foarte mare de terminale atractive care apar pe piaţă, este greu de apreciat câţi vor mai aştepta un nou smartphone Apple.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele