Panasonic Lumix GH4 impresionează Europa: cea mai bună cameră mirrorless

Panasonic Lumix GH4 impresionează Europa: cea mai bună cameră mirrorless
Răzvan Băltărețu
13:47 18.08.2014

Panasonic a obținut patru premii EISA (Asociaţia Europeană de Imagine și Sunet). Dintre toate, cel mai previzibil a fost premiul pentru Panasonic Lumix GH4, una dintre cele mai bune camere foto mirrorless.

panasonic gh4

Panasonic a primit trei premii pentru camere foto. Astfel, a obținut titlul de „Camera foto-video europeană pentru 2014-2015“ cu Lumix DMC-GH4, „Camera foto compactă europeană destinată călătoriilor pentru 2014-2015“ prin Lumix DMC-TZ60 şi „Camera foto avansată europeană pentru 2014-2015“ prin Lumix DMC-FZ1000. Al patrulea premiu a venit pentru Panasonic DMP-BDT700 Blu-Ray, „Blu-Ray-ul european pentru 2014-2015“.

Panasonic Lumix DMC-GH4 și cum a motivat EISA premiul

Lumix GH4, cea mai importantă cameră foto din gama Lumix G cu obiectiv interschimbabil, a impresionat juriul EISA cu videoclipurile filmate în format 4K, mobilitate superioară şi captarea intuitivă a imaginilor în orice condiţii, se arată în comunicatul remis „Playtech“. Juriul EISA și-a motivat decizia.

„Panasonic Lumix GH4 este una dintre cele mai complexe camere foto de pe piaţă. Senzorul MOS 16 megapixeli captează imagini statice de foarte bună calitate şi oferă capabilităţi de înregistrare a videoclipurilor 4K. Permite utilizatorilor să capteze imagini într-un ritm lent sau rapid, folosind o succesiune a cadrelor între 2 și 96 pe secundă. Sunetele pot fi înregistrate şi monitorizate folosind un microfon extern iar prin folosirea interfaţei opţionale este posibilă obţinerea de imagini 4K necompresate prin micro-HDMI. GH4 prezintă opţiunea viewefinder OLED, un monitor de 3-inch şi o carcasă din aliaj magneziu“, susține juriul.

Citește și despre primul test cu Panasonic GH4 realizat de „Adevărul“

Înfiinţată în 1982, Asociaţia Europeană de Imagine și Sunet (EISA) este o asociaţie multimedia ce testează produse electronice destinate consumatorilor. Având peste 50 de membri din presa audio, telecomunicaţii, video şi foto din 20 de ţări europene, premiile EISA sunt recunoscute ca fiind cele mai prestigioase recomandări primite de la consumatori şi un indicator cheie în decizia de cumpărare.

Află și despre: Succesul Sony în Europa: premii pentru cea mai bună tabletă și cameră mirrorless

Comentarii
loading...