Goat Simulator, poate cel mai ciudat joc creat vreodată, vine pe iOS și Android

Goat Simulator, poate cel mai ciudat joc creat vreodată, vine pe iOS și Android

Simulatorul de capre sau este un joc lansat în urmă cu câteva luni și care acum va ajunge pe platformele mobile.

Goat-Simulator-capre ios android xbox

Goat Simulator este un joc al cărui succes nu are nici o noimă. Nimeni nu se aştepta ca un joc atât de banal şi, aparent, pueril poate să câştige atât de multă popularitate.

Simulatorul de capre este dezvoltat de Coffee Stain Studios, un creator independent de jocuri care s-a orientat către Steam pentru a-şi monetiza produsul. Văzând însă că există un interes pentru jocul dubios şi din partea utilizatorilor altor platforme, Goat Simulator mai are puţin şi devine un pachet cross-platform.

De pe PC, prima platformă vizată pentru export este . Momentan, aceasta este singura consolă pe care vă veţi putea plimba prin natură sub forma unui ierbivor. Pentru că produsul final nu este foarte pretenţios când vine vorba de specificaţii hardware, cei de la Coffe Stain au spus pe Twitter că nu va mai dura mult până când acelaşi joc va fi descărcabil din Google Play şi Apple App Store.

Află și: Goat Simulator, cel mai ciudat joc de până acum…

În contextul în care jocul la baza este portat de pe PC şi merge pe Xbox One, este greu de înţeles de ce nu este şi Windows Phone pe lista platformelor cu care cochetează dezvoltatorii. Cel mai probabil, au făcut un studiu şi şi-au dat seama că numărul infim de utilizatori ai platformei Microsoft pentru mobile nu justifică efortul de optimizare a aplicaţiei.

Pentru Goat Simulator de Android şi iOS nu a fost comunicat un preţ, dar cel mai probabil va gravita în jurul valorii de cinci dolari, având în vedere că îl puteţi cumpăra de pe Steam cu 10 dolari.

Citește și: