VIDEO-TUTORIAL: Cum recuperezi fişierele şterse permanent

Pentru că suntem oameni şi mai şi greşim în faţa calculatorului, merită să ştiţi cum puteţi recupera fişierele şterse permanent.

Piriform tutorial recuperarea fisiere sterse permanent

De alungul anilor, nu aţi stat suficient de mult timp în faţa calculatorului dacă nu aţi pierdut vreodată o colecţie impresionantă de muzică, pozele dintr-unul sau mai multe concedii, filmele pe care le-aţi făcut cu telefonul la o aniversare şi multe altele. Aceste evenimente sunt, din păcate, inevitabile. După ce s-au întâmplat, cel mai probabil pentru că aţi şters fişierele din greşeală, singurul gest pe care îl puteţi face este să .

Pentru activitatea de recuperare de date, care la bază sună foarte complicat, dar în realitate nu este, există foarte multe unelte software. Multe dintre ele sunt fabulos de scumpe, dar asta nu înseamnă însă, că sunt şi mai eficiente decât alternativele gratuite.

Citește și: Trucuri pentru un management inteligent de ferestre în Windows

Pentru că tipurile de informaţii pe care le puteţi şterge sunt foarte variate, de la poze dintr-un director pe hard disk şi până la emailuri din Outlook, prea puţine unelte de recuperare sunt universal valabile. În tutorialul de astăzi marca Playtech.ro vom detalia soluţii la cele mai multe scenarii de recuperare de date. Vom folosi exclusiv aplicaţii gratuite şi vom demonstra în fiecare caz eficienţa metodelor prezentate.

Deşi nu veţi avea nevoie în fiecare zi de acest  TUTORIAL, cu siguranţă intră la categoria de clipuri pe care vreţi să le treceţi la favorite. Cu speranţa nu veţi avea niciodată nevoie de el, vă dorim vizionare plăcută.

Ionut Iftimie
08:30 10.07.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video