Playtech App: Victo-Rush, jocul prin care să îl conduci pe Victor Ponta la șpagă

Playtech App: Victo-Rush, jocul prin care să îl conduci pe Victor Ponta la șpagă

Pentru Playtech App de azi avem Victo-Rush, un joc pamflet în care trebuie să îl conduci pe Victor Ponta la șpagă, dar câștigul e cu două tăișuri.

Victo Rush Playtech App (3)

Aplicația Victo-Rush (a se citi „Victoraș”) se inspiră de la Flappy Bird, împrumută o mașină de Miliție din vremea comunismului, presară în fundal steaguri ale URSS și ale României socialiste și ești gata de joc. Trebuie să îl ții pe Victor Ponta în aer, trecând printre obstacole și neadunând banii oferiți drept șpagă. Bine, poți să-i aduni, dar nu-ți folosesc la nimic, ci îți scad puncte.

Victo Rush Playtech App (4)

Spre deosebire de Flappy Bird sau alte jocuri care s-au inspirat din acest titlu de un mare succes, Victo-Rush nu vrea să te facă să te autodepășești cu fiecare nivel, ci pur și simplu este o aplicație pamflet care la final cuantifică cu minus câtă șpagă ai luat (sau n-ai luat). Așa cum a fost introdusă înainte de primul tur cea în care te puteai răzbuna pe politicieni, așa și cu Victo-Rush te răzbuni sau râzi de premier.

Victo Rush Playtech App (2)

Spuneam ceva de Flappy Bird. În aceeași idee, ei bine, Ponta se menține în aer dând din urechi și zburând. Cei răutăcioși ar putea spune că se va opri corupția în România când o zbura porcul, dar probabil că dezvoltatorul n-a vrut nicicum să denigreze astfel imaginea candidatului pentru aceste alegeri prezidențiale.

Victo Rush Playtech App (1)

Dincolo de a evita mașina de Miliție, de a trece prin golurile din niște stâlpi și de a ocoli sau nu șpaga, nu ai nimic de făcut. Poate te va amuza melodia de inspirație comunistă de la început, poate și mesajul: „Pregătiți-vă, tovarăși”, dar dincolo de a te amuza câteva minute nu te va cuceri cu nimic.

Te poți lăuda însă pe Facebook cu scorul tău sau poți să acorzi punctaj maxim aplicației în Play Store. Că a venit vorba de asta, aplicația este disponibilă la acest link.