Playtech App – Rove e jurnalul întregii tale vieți

Playtech App - Rove e jurnalul întregii tale vieți

Playtech App de săptămâna aceasta vă aduce o aplicație care poate părea riscantă, dar este un mod de folosire a tehnologiei pentru a ne ține minte… viața. Rove e un jurnal al vieții noastre în Cloud și se laudă că datele noastre sunt private.

Rove App

Am ales Rove pentru că m-am gândit că în lume există curentul quantified self. Adică oamenii, folosindu-se de aplicații și de internet își înregistrează viața după diverse criterii. Unii își numără pașii, caloriile consumate, partidele de sex. Unii vor să aibă un jurnal al întregii vieți pe care să nu-l piardă vreodată. Știi ce ai făcut acum 10 ani? Ei bine, în 2024, dacă vei folosi Rove, vei ști ce făceau pe 26 august 2014. Rove e jurnalul vieții tale.

Citiți mai multe despre CrazyBox, aplicația săptămânii trecute. 

Cum funcționează Rove?

E o aplicație pentru Android și iOS care se conectează la camera foto, la localizare și înregistrează locurile pe unde te-ai dus, imaginile pe care le-ai făcut și le poți adnota.

Rove spune că datele sunt 100% private, deși poți distribui unele actualizări pe Facebook sau Instagram. În acest sens seamănă un pic cu Foursquare (Swarm), dar face check-in-ul automat. Aplicația știe că mergi cu autobuzul, mașina sau metroul și când te-ai oprit mai mult timp într-un loc, ți-l notează pe hartă. Ea se conectează la localizare cu ajutorul internetului sau GPS-ului. În această privință, e o aplicația consumatoare de baterie și de internet.

Rove App

Odată ajuns într-un loc, poți adnota ce faci acolo. De exemplu, că ești la muncă. De asemenea, poți documenta toată ziua făcând poze, iar acestea rămân în aplicație. Te-ai certat cu cineva? Articolul tău a fost foarte popular? Ai luat un 10 la școală? Notează totul în Rove.

De asemenea, e bun să-ți amintești momente de la primele întâlniri cu persoana iubită. Atenție însă la ce imagini faceți. Dacă, să zicem, sunteți amatorii pozelor deocheate, atunci ar trebui să fiți atenți pentru că acestea se vor duce direct în Rove. Le puteți șterge de acolo sau le lăsați pe riscul vostru.

În plus Rove oferă ori un Timeline, ori o hartă. Vedeți pe unde ați mers, ceea ce e puțin înfricoșător, dar și toată ziua, adnotată de Rove.

Rove App

Citește mai mult despre Atlas Browser, unul dintre cele mai interesante browsere pentru mobil. 

Dezavantajele Rove

Ar putea să vă nemulțumească accesul la datele voastre, dar dacă sunteți tipul de persoană care apreciază intimitatea, atunci aplicația nu e pentru voi. Pur și simplu deschiderea aceasta de a avea încredere într-o aplicație nu e pentru toată lumea și nu sunteți de condamnat.

În plus, accesul la pozele voastre o poate face o aplicație care să vi se pară intruzivă. Însă pe acest principiu se bazează funcționarea ei și vă avertizează dinainte.

Designul poate fi îmbunătățit. E simplist, ceea ce-mi place, dar culorile mi se par prost alese. Pe de altă parte, unii utilizatori s-au plâns de consumul foarte mare de baterie.

Rove App

Unde să folosiți Rove?

Îmi place să explic de ce ar trebui să folosiți o aplicație recomandată și în ce situații. Cea mai simplă folosire este pentru monitorizarea vieții.

De asemenea, puteți să o folosiți în vacanță pentru a ține minte locurile și imaginile cele mai frumoase. În plus, transformați experiența într-un album interactiv, cu explicații foto și momente interesante.

Dacă sunteți elev sau student, monitorizați-vă viața de student și puteți să transformați totul într-un proiect interactiv.

IMG_1342

Rove poate fi descărcată în Play Store Android aici.

Pentru iPhone și iPad poate fi descărcată aici.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Rove APp/”/]