Playtech App: CrazyBox – un joc în care moartea face legea

Playtech App: CrazyBox - un joc în care moartea face legea

După lansarea Flappy Bird, dezvoltatorii de jocuri s-au concentrat pe crearea de titluri care să facă utilizatorii să se concentreze foarte mult, să fie frustrați și să moară foarte des. CrazyBox Flying Adventure Game e unul dintre aceste titluri și Playtech App.

Crazy Box (1)

În fiecare săptămână am ales să vă prezentăm o aplicație care merită instalată și folosită de către voi. Dacă sunteți fanii jocurilor de inteligență, CrazyBox vă va provoca foarte mult.

Are un design minimalist, inspirat de jocurile copilăriei. Fundalul este ca o hârtie milimetrică, hașurată cu stiloul. Am apreciat această interfață pentru că este minimalistă și te aștepți la un joc foarte simplu. Din păcate pentru voi sau din fericire, nu este deloc așa. E unul dintre cele mai provocatoare jocuri pe care le-am întâlnit anul acesta și aduce aminte de Flappy Bird.

Crazy Box (3)

Gameplay

CrazyBox poate fi descris după titlu. Cu ajutorul apăsării pe ecran (tap) controlați cutia care vrea să cadă sau să se lovească de pereți. Trebuie să o duceți dintr-o parte în cealaltă a labirintului, printre niște obstacole.

Jocul începe simplu, dar aveți mai multe tipuri de labirint. Uneori acesta se îngustează foarte mult, așadar trebuie să nu apăsați foarte des pe ecran, dar nici să nu lăsați cutia să cadă.

Citește mai multe despre Floatify, una dintre aplicațiile alese de noi săptămânile trecute. 

Crazy Box (5)

În alte niveluri, obstacolele, formate din pereți hașurați, apar în fața noastră fără să ne așteptăm. Probabil cel mai greu e atunci când suntem nevoiți să ne plimbăm cu aceste cutii în sus și în jos, într-un labirint ondulat, pentru a putea deschide porțile către următorul nivel.

Pe același principiu cu Flappy Bird, CrazyBox arată dictatura Tap-ului. Apăsările pe ecran dictează modul cum zboară aceste cutii și cum ajung la capătul jocului. Eu am ajuns după o săptămână la nivelul 25 din 47, dar jocul contorizează morțile din joc, nu victoriile. Practic, ți se face și o medie de câte ori ai pierdut pe nivel. Nu e un joc al victoriei simple, ci un joc al victoriei fără glorie, chinuite.

Citește mai mult despre Atlas Browser Beta, aplicația de săptămâna trecută. 

Crazy Box (6)

De ce să-l descărcați?

Jocul are doar 3,7 stele pe Play Store, dar cred că i se face o mare nedreptate. Este un joc dintre acelea care dau dependență și care trebuie jucate iar și iar. Un nivel ar putea să-ți ia și o oră, dacă ai răbdare. Trebuie să-l înveți și vei trece de toate nivelurile.

Așadar, dacă vreți să vă distrați frustrant, cred că e cazul să instalați CrazyBox, pentru că e un Flappy Bird mai amuzant și cu o grafică mult mai simpatică.

Jocul a fost publicat în Play Store pe 29 iulie și are peste 100.000 de download-uri. Funcționează pe Android 2.2 sau mai nou. Nici măcar nu trebuie să aveți un smartphone foarte performant pentru el.

Puteți să descărcați CrazyBox din PlayStore, pentru telefoane și tablete. 

 

Citește și: