Playtech App: Floatify, notificări inteligente pe Android

Playtech App: Floatify, notificări inteligente pe Android

În fiecare marți, playtech.ro vă oferă aplicația săptămânii. Vom prezenta mereu jocuri sau aplicații interesante, care sunt demne să devină aplicația de luat în seamă săptămâna aceasta. Floatify e un soft de Android care îți arată notificările mai bine, ca pe iOS aproape.

DSC_0013

Centrul de notificări de pe Android este foarte bun, dar se activează prin swipe din partea superioară a ecranului. Mulți ar dori să poată vedea notificările direct pe ecran, să citească subiectul unui mail sau să vadă cine le-a dat un mesaj și să meargă mai departe.

Floatify se instalează pe telefoanele cu Android și notificările apar în stilul Android L. Floatify e cam cea mai bună soluție până când puteți instala versiunea finală a noului sistem de operare de la Google.

Citește un preview playtech.ro la Android L 

Notificările apar în partea superioară a ecranului și puteți să le acționați chiar și când ecranul este pornit. De asemenea, putem să extindem o notificare pentru a citi mai mult din ea sau să răspundem la un mail direct de pe ecranul principal.

Practic, vă prezentăm această aplicație pentru că economisește timp, iar pe noi ne ajută atunci când o folosim pe telefon să răspundem direct, fără a intra în meniu sau într-o altă aplicație.

DSC_0008

Cum se folosește Floatify?

După instalare, Floatify va fi accesată și în primul rând trebuie să o porniți. De asemenea, bifați Status Bar Notification și Autostart, pentru ca Floatify să fie prezentă mereu după ce porniți telefonul.

Floatify vă va duce automat în meniul de permisiuni pentru notificări. Trebuie să bifați ca Floatify să aibă acces la notificările tuturor aplicațiilor. Nu vă îngrijorați că programul vă va deranja sesiunile de Gaming, pentru că are smart blacklist, care previne orice notificare în timpul jocurilor.

Notificările au mai multe aspecte. Primul este cel de Google Now și Android L, dar puteți schimba culoarea lor, așa cum se vede și în galeria foto.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Floatify – Aplicaia sptmnii/”/]

Cum să folosiți aplicația la maximum?

Poate părea complicat, dar instalați și SideControl de la Jawomo. Această aplicație vă activează părțile laterale ale telefonului pentru a pune acolo controale rapide printr-un swipe.

De asemenea, varianta gratuită a lui Floatify e limitată pe alocuri. Varianta Pro costă 7,4 lei. Nu uitați, când o să folosiți Floatify, duceți-vă în meniul de setări, la Notifications și selectați peste All Notifications Popup, pentru a funcționa această aplicație.

Floatify gratuit în Play Store. 

Floatify Pro Key

Side Control

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: