Philips I928 și Philips I908, două telefoane cu dotări de top în oferta Digi Mobil

Philips I928 și Philips I908, două telefoane cu dotări de top în oferta Digi Mobil

China Electronics, compania care are drepturile exclusive asupra smartphone-urilor Philips, a lansat, marți dimineață, Philips I928 și Philips I908, două telefoane ce vor fi regăsite în oferta operatorului RCS&RDS.

philips 4

Telefoanele vor putea fi cumpărate la contractarea abonamentelor Digi Mobil: Optim 2, Optim 3, Optim 5 si Optim Nelimitat. Cele două modele pot fi precomandate începând de astăzi, 11 noiembrie, în punctele de prezență și magazinele proprii RCS & RDS. 

„Odată cu lansarea pe piața din România a acestor două noi modele de telefoane Philips, compania RCS & RDS dezvoltă gama de beneficii de care se bucură clienții Digi Mobil și le oferă astfel posibilitatea de a achiziționa, împreună cu abonamentele disponibile la cele mai accesibile prețuri, telefoane mobile performante, în exclusivitate”, a spus Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil. 

Philips I928 și Philips Xenium I908 au dotări foarte bune. Ambele sunt construite în jurul unui procesor Mediatek cu opt nuclee tactate la 1,7Ghz, au o memorie RAM de 2GB și camere foto de 13, respectiv 5MP. Spațiul de stocare este de 16GB și poate fi extins prin card microSD. Acumulatorul în cazul ambelor smartphone-uri este de 3.000 mAh.

Singura diferență între cele două modele este ecranul. Philips I928 are un display cu diagonală de 6 inch, cu rezoluție full HD, iar modelul I908 vine cu un panou de 5 inch, tot cu rezoluție full HD. Prețurile acestor smartphone-uri, indiferent de abonamentul pentru care optează clienții Digi, sunt de 1.349 (pentru I928), respectiv 1.199 lei (pentru I908).

„Cu Philips I928 și Xenium I908 vizăm segmentul high-end, care, cu siguranță, va aprecia caracteristicile de top ale celor două telefoane mobile”, a spus Radu Ionescu, reprezentant distribuție telefoane mobile Philips. „Noile modele Philips oferă experiențe deosebite, atât când sunt folosite în scopuri de business, cât și personale și ne bucurăm că le-am adus pe piața locală, prin intermediul parteneriatului cu RCS & RDS”, a mai declarat acesta. 

La prima vedere, cele două smartphone-uri oferă o experiență foarte bună de utilizare și calitatea construcției este foarte bună. Telefoanele sunt subțiri și solide și carcasa are o textură de piele sintetică, foarte plăcută la atingere.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Philips I928 si I908/”/]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI