Petalite este acumulatorul extern perfect: îl încarci complet în doar 15 minute

Petalite este acumulatorul extern perfect: îl încarci complet în doar 15 minute

Pentru cei aflaţi mereu în deplasare, un acumulator extern precum Petalite este vital pentru a-şi încărca telefonul în caz de urgenţe.

petalite-640x426

La fiecare câteva zile se lansează un nou pe care îl puteţi folosi pentru a vă încărca telefonul sau tableta atunci când sunteţi departe de priză. Ca funcţionalitate acestea sunt foarte similare, dar se diferenţiază prin formă şi capacitate. Dacă Petallite va obţine finanţarea necesară, acest acumulator se vor diferenţia radical şi prin timpul de încărcare.

Deşi nu este foarte evident din imaginea de mai sus, acela este un acumulator extern fixat pe o bază de încărcare. Bateria efectivă este foarte compactă şi portabilă, baza masivă însă s-ar putea să fie destul de grea şi nu la fel de uşor de transportat într-o poşetă sau geantă.

Poartă numele de Petallite, iar creatorii săi speră să-l transforme într-un produs de serie dacă vor obţine 30.000 de dolari în 30 de zile pe Indiegogo. La momentul redactării acestui material, obţinuse deja 10.000 de dolari. Are o capacitate de 2.600 mAh, iar dacă această valoare nu vi se pare impresionantă, cu siguranţă veţi fi atraşi de timpul de încărcare. În doar 15 minute ajunge de la 1% la 100%. Deşi un astfel de superlativ absolut este destul de greu de testat, Petalite Flux este promovat ca fiind cel mai rapid acumulator extern.

Ca să vă faceţi o ideea vizavi de abilitatea acestui de a vă încărca telefonul, gândiţi-vă că un iPhone 5s are un acumulator intern de 1.560 mAh, în timp ce un Galaxy S5 are 2.800 mAh. Una peste alta, există multe argumente pentru achiziţia unui Petalite, mai ales că nici preţul de 65 de dolari nu este absurd.

Citește și: