NomadPlus – un încărcător de iPhone transformat în baterie externă

NomadPlus –  un încărcător de iPhone transformat în baterie externă

Dacă tot aveţi deja un încărcător de iPhone original, ar fi păcat să nu-l transformaţi în baterie externă prin intermediul unui NomadPlus.

nomadplus incarcator iphone

Un iPhone 5 vine cu o baterie internă de 1440 mAh. Un iPhone 5s, deşi are o configuraţie mult mai puternică, se rezumă la o baterie de 1560 mAh. Aceste două valori sunt relevante deoarece, aparatul de mai sus, cu o baterie separată de 1500 mAh, vă dublează practic autonomia telefonului vostru.

Creat de , aceeaşi companie care s-a făcut cunoscută prin intermediul ChargeCard, NomadPlus reprezintă o nouă idee originală executată exemplar. Aceasta pleacă de la premisa că aveţi deja un încărcător de priză original de iPhone, inclus în cutia telefonului.  După cum se poate vedea în imaginea de mai sus, într-o cutie neagră foarte compactă este integrat respectivul încărcător pentru a vă încărca atât telefonul cât şi bateria din NomadPlus.

În teorie, companii precum precum Zagg sau Mophie, au deja în ofertă încărcătoare similare cu ştecherul de priză integrat. Diferenţa dintre acele dispozitive şi soluţia propusă de Nomad este însă preţul mult mai accesibil. În timp ce un NomadPlus poate fi achiziţionat cu 40 de dolari (20 de dolari dacă folosiţi codul ,,nomadplus” fără ghilimele în următoarele zile), Mophie Power Reserve cu 1350 mAh costă 50 de dolari.

Pentru mai multe informaţii sau pentru a plasa o comandă la NomadPlus accesaţi hellonomad.com.

Citește și: