Pentru prima dată, Google Street View vă plimbă cu barca pe râu

Pentru prima dată, Google Street View vă plimbă cu barca pe râu

Un nou update Google Street View vă permite să exploraţi în detaliu un submarin şi să vă plimbaţi cu barca pe râul Colorado din Marele Canion.

Google Street View UK Submarine

Ne-am obişnuit să asociem ideea de cu străzile marilor oraşe. Serviciul gigantului din Mountain View a evoluat mult între timp și s-a diversificat. Acum vedem insuliţe precum în acelaşi format imersiv, muzee şi alte obiective turistice mai puţin sau mai greu accesibile.

La capitolul obiective turistice greu accesibile, intră Râul Colorado, cu ale sale ape învolburate, experimentat cu o barcă mică, de câteva persoane. Dacă acest nume nu vă spune nimic, este suficient să faceţi legătura cu Parcul Naţional Marele Canion din Statele Unite, deoarece este singurul râu care circulă prin acea zonă destul de stearpă. Cei de la Google au făcut acest efort cu scopul de a mări interesul pentru râul aflat în pericol. Pe lângă faptul că această nouă plimbare virtuală vă oferă un acces deosebit la Canion, prin aceeaşi metodă puteţi vedea în detaliu Deer Creek Falls, North Canyon şi Nankoweap Granaries.

Un alt obiectiv turistic pe care îl puteţi vedea probabil doar în format Street View şi puţin probabil de la faţa locului este submarinul britanic HMS Ocelot cu o vechime de 50 de ani. Acesta reprezintă prima incursiune a celor de la Google în teritoriul vaselor maritime de război.

Pentru a sări direct în submarin rpin acest update Google Street View, faceţi click aici, iar pentru a vedea dintr-o cu totul altă perspectivă Marele Canion, faceţi click aici.

Grand Canyon Colorado River Google Street View

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: