09 mart. 2014 | 15:00

Google Street View te duce în insulele Hawaii

ACTUALITATE
Google Street View te duce în insulele Hawaii

Deşi este uşor să credem că putem ajunge oriunde cu , noul update introdus de gigant ne face călătoriile virtuale şi mai interesante.

hawaii-google street-view

Cei de la Google aduc în mod constant . Doar în săptămâna trecută, câteva insule importante au fost introduse online pentru a fi explorate din confortul căminului.

După ce am visat cu toţii, de alungul anilor, să călătorim la un momentdat în Hawaii, acum tocmai ni s-a oferit ocazia, cel puţin virtual. Chiar dacă nu veţi simţi nisipul sub picioare, efortul celor de la Google pentru a recrea statul Aloha este cu adevărat remarcabil. Foarte multe locaţii suprinzătoare din arhipelagul de insule şi insuliţe sunt acum disponibile pentru a fi vizitate prin intermediul browserului preferat. Merită reţinut că aceste imagini folosite de Google sunt printre primele obţinute prin programul Trekker Loan Program. Aceasta din urmă este o iniţiativă a gigantului din Mountain View de a împrumuta echipamentele necesare imortalizării în format Street View a diverselor locaţii către organizaţii locale. În acest caz particular, partenerul a fost Hawaii Visitors and Convention Bureau (HVCB). Pentru a vedea cu ochii voştrii magia insulelor Hawaii, un punct bun de start ar fi acesta.

Pentru că arhipelagul efectiv include peste 130 de insule, multe dintre ele nelocuite, de această dată efortul cartografic s-a rezumat la insula mare Hawaii şi insula Oahu. Printre punctele de interes cu care se mândresc cel mai mult localnicii şi pe care le puteţi vedea şi voi, se numără Hapunua Beach, Kilauea Iki Trail şi Pu’u Loa Petroglyphs.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele