Parvum Titanfall, un PC customizat în cel mai mic detaliu

Parvum Titanfall, un PC customizat în cel mai mic detaliu

Parvum Titanfall este un computer care a fost realizat de către un modder pasionat, cu tematica jocului care a atras foarte mulți utilizatori la doar două luni după lansarea sa. 

Parvum Titanfall PC

 

Pe lângă jocul ca sursă de inspirație, utilizatorul forumului overclock.net, jameswalt1, a avut ca sugestie pentru proiectul Parvum Titanfall și controllerul ediție limitată pentru Xbox One, iar întregul proiect urmărește linia de design și culorile acestuia. Sponsorii proiectului au fost Parvum Systems pentru carcasă, Swiftech Coldzero pentru sistemele de răcire, Ensourced Custom Sleeved Cables pentru materialele folosite în protecția cablurilor interne. Sistemul este unul de ultimă generație, folosește un procesor Intel Core i7-4670K, o placă de bază ASUS Gryphone Z87, memorii Corsair Dominator GT la 1866 MHz, două GPU-uri EVGA Nvidia GTX770 Superclocked, și SSD-uri Samsung EVO de 250 GB.

Titanfall Controller Xbox One

Procesul de construcție a sistemului este foarte detaliat, și poate fi regăsit în linkul de mai sus. Utilizatorul a muncit aproape două luni pentru acest proiect, desigur în timpul liber, și aproape fiecare pas, de la modificările aduse carcasei, până la instalarea și configurarea sistemului sunt detaliate cât mai bine cu putință. Desigur, clipul de prezentare este unul de excepție, și îl puteți vedea mai jos.

Este de admirat faptul că există o serie de entuziaști care pot crea o astfel de capodoperă, și este de asemenea de înțeles de ce astfel de proiecte sunt singulare și nu produse de vreo companie care se ocupă de asamblarea sau vânzarea de PC-uri. Ai nevoie de mult timp la dispoziție, și de asemenea de o pasiune deosebită pentru acest gen de activitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: