Z87, ASUS Z87, Placi de baza ASUS Z87

Z87, ASUS Z87, Placi de baza ASUS Z87

Hasswell se apropie, e foarte aproape, ba chiar cred ca ajuns in magazine, din acest motiv ASUS prezinta noua serie de placi de baza cu chipset Z87.

ASUS Z87

ASUS a prezentat in cursul zilei de ieri noua gama de placi de baza dotate cu chipset-ul Z87, cel care va fi responsabil de motorizarea sistemelor Haswell. Lansarea a avut loc la showroom-ul Mediadot din zona pasajului Basarab.

“Suntem mândri să prezentăm cea mai cuprinzătoare linie de plăci de bază disponibile simultan, fiecare platformă cu chipset Z87 fiind dotată cu funcții exclusive ASUS. Fructificând vasta experiență în cercetare și dezvoltare, noile modele ASUS lansate în România le oferă utilizatorilor performanță și calitate la cele mai înalte standarde” a declarat Liviu Marica, PR & Marketing Manager ASUS Romania.

Prima si cea mai sus pusa este Z87-Deluxe, care dispune de altfel si de cele mai multe functii. Aceasta vine cu Dual Intellinget Processors 4, cipul TPU pentru reglarea performantei, unitatea EPU pentru managementul consumului de curent, DIGI+ Power Control si Fan Xpert 2 ce pot fi activate cu un singur click pentru optimizarea performantei si controlul temperaturilor si a voltajului placii.

ASUS Maximus VI Hero este dezvoltata pentru gameri si pentru entuziasti, modelul Hero avand un pret ceva mai accesibil decat seria Maximus. Maximus Gene, varianta micro ATX a seriei vine cu un controller de sunet Supreme FX, la fel ca si pana acum, si are si ea suport pentru SSD-uri pe portul mSATA. Maximus Extreme este cea destinata entuziastului suprem si vine cu OC Panel, consola externa de overclocking. Viteza memoriilor suportate depaseste chiar pragul de 3 GHz.

ASUS TUF reprezinta seria cu o rezistenta deosebita in timp si vine cu modelul Gryphon, prima din aceasta serie de placi de baza care are un format micro ATX. Aceasta foloseste componente de ultima generatie si de calitate ridicata, fabricate desigur in Japonia. Seria TUF detine acel Thermal Armor, care directioneaza fluxul de aer de la ventilatoare dedicate, catre componentele placii si chiar si catre partea din spate a acesteia. Preturile acestora sunt dupa cum urmeaza: MAXIMUS VI EXTREME – 2000 lei, MAXIMUS VI HERO – 1050 lei, MAXIMUS VI GENE – 950 lei, SABERTOOTH Z87 – 1200 lei, GRYPHON Z87 – 800 lei, Z87-DELUXE/DUAL – 1600 lei, Z87-DELUXE – 1400 lei, Z87-EXPERT – 1200 lei, Z87-PRO – 950 lei, Z87-PLUS – 850 lei, Z87-A – 750 lei, Z87-C – 700 lei, Z87-K – 650 lei, Z87M-PLUS – 600 lei.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/ASUS Z87/”/]