Pantech Vega Iron, un alt super smartphone care nu ajunge in Europa

Pantech Vega Iron, un alt super smartphone care nu ajunge in Europa

O alta companie de care nu ati auzit, cu niste smartphone-uri spectaculoase si performante, sub numele de Vega Iron.

Pantech Vega Iron Android Lansare

In fuga de a realiza cel mai spectaculos smartphone al anului, lansarea noului Vega Iron. In cazul in care ati simtit ca nu exista suficient de multe phableturi de 5 inci cu rezolutie FullHD, noul Vega Iron intra si el in aceeasi categorie.

Realizat aproape exclusiv din metal, designul smartphone-ului din imagine imi aduce aminte de unul dintre conceptele pe care le-am vazut pe internet pentru ultimul Galaxy s in jurul lansarii la S4. Tot legat de design, rama sau mai degraba lipsa ei, iti atrage atentia. Nici macar nu ai zice ca pe fiecare parte, o carcasa de 2,4 milimetri grosime, sustine strucutra telefonului.

Performata este asiguranta de un SoC modern. Procesorul este un quad core tactat la 1,7GHz si face parte din seria Qualcomm Snapdragon 600. Un ajutor semnificativ vine din partea celor 2GB RAM  si a celor 32GB de memorie Flash. Camera de pe spate are un senzor de 13 megapixeli iar spatiul poate fi extins prin intermediul unor carduri MicroSD. Preinstalat este Android 4.1.2, dar exista deja o promisiune ferma pentru Android 4.2 in urmatoarea perioada. Din partea de conectica, nu lipsesc LTE, WiFi si Bluetooth 4.0. Acumulatorul de 2150 mAh ar trebui sa fie suficient pentru ca in regim normal de utilizare telefonul sa reziste pe parcursul unei intregi zile.

Noul Pantech Vega Iron nu se va vinde exclusiv printr-un singur operator, in schimb, cel putin initial, va putea fi achizitionat doar din Coreea de Sud.

Citește și: