Panasonic 3E, o tabletă cu Windows în scopuri educative

Panasonic 3E, o tabletă cu Windows în scopuri educative

Pentru că tabletele reuşesc deja să-şi facă simţită prezenţa în şcoli, cu Windows adresată acestui segment.

panasonic_3e_windows tablet

Foarte multe produse adresate segmentului educaţional, pe termen lung, aduc sume generoase de bani în conturile producătorilor. Pornind de la această premisă şi pentru ca tot mai multe şcoli introduc, la nivel global, tablete în procesul de învăţământ, a anunţat noua sa creaţie cu numele simplu de 3E.

Este un gadget care vine din start cu mai multe elemente utile în eficientizarea procesului de învăţământ. Printr-o lupă ataşată, poate funcţiona ca microscop. Un senzor de temperatură vă poate ajuta în experimente. Un parteneriat cu Intel a facilitat preinstalarea pe tabletă a mai multor lecţii interactive şi aplicaţii utile în educaţie.

Pentru că cei mici nu au întotdeauna grijă la gadgeturi, tableta Panasonic din imaginea de mai sus a fost creată pentru a rezista la trânte fără repercusiuni de la o înălţime maximă de 70 centimetri. În plus, este certificată pentru rezistenţă la apă şi praf.

Panasonic 3E este o tabletă de 10 inci cu o rezoluţie de 1366 x 768 pixeli. Partea de procesare este asigurată de un Intel Atom quad core AZ3740D tactat la 1,3 GHz, ajutat de 2GB RAM. Va veni cu 32 sau 64 de GB de spaţiu şi va fi preinstalată cu cea mai recentă versiune de Windows 8.1 Pro. Nu trebuie neglijat nici stylusul cu fir care va fi imposibil de pierdut. Preţul de pornire pentru ea va fi de 500 de dolari.

Citește și: