Palantir pentru iOS funcţionează ca Shazam, dar pentru jocuri [VIDEO]

Palantir pentru iOS funcţionează ca Shazam, dar pentru jocuri [VIDEO]

Încercând să ofere o experinţă second-screen la jocuri, cei de la Wikia Inc. au creat o aplicaţie cu numele de Palantir, dedicată noului joc LOTR.

lotr shadow-of-mordor palantir ios app

Personal, nu am văzut filmele din seria , dar fani, se știe, sunt mulți. Ei bine, cei la Wikia Inc. încearcă printr-o aplicaţia să-şi sporească semnificativ baza de fanii ai trilogiei.

Palantir este o referinţă către un set de pietre cu proprietăţi speciale din trilogia iniţială a lui J R.R. Tolkien ecranizată de Peter Jackson. Programul se sincronizează folosind secvenţe audio din sesiuni de gameplay sau chiar şi dintr-un trailer la . Chiar dacă jocul respectiv nu a avut încă parte de o lansare oficială, puteţi experimenta la această oră Palantir pe traierul de mai jos.

În teorie, aplicaţia gratuită din AppStore îşi propune să funcţioneze ca un instrument pentru o experienţă second screen, foarte la modă printre creatorii de jocuri gen Battlefield sau Call Of Duty. Pe acest sistem, în funcţie de ce se aude în joc, vi se vor servi tot felul de informaţii, tips-uri sau bucăţi de walkthrough obţinute în timp real de la  comunitatea Wikia de fani ai filmelor şi cărţilor cu acelaşi nume.

Momentan, programul descris mai sus nu funcţionează decât cu Shadow of Mordor, un titlu care nu a ajuns în magazine şi nici măcar nu avem o dată exact pentru lansarea sa. Doar timpul ne va spune dacă această soluţie reprezintă modul perfect pe termen lung pentru asocieri accesibile dintre lumea reală şi universul virtual al unui joc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: