Warner Bros au anunțat următorul joc din seria Lord of The Rings: Shadow of Mordor

Warner Bros au anunțat următorul joc din seria Lord of The Rings: Shadow of Mordor

Warner Bros. interactive Entertainment au anunțat următorul joc din seria Lord of  The Rings, Middle Earth: Shadow of Mordor.

Lord of The rings: Shadow of Mordor

Jocul va fi unul de tip third-person action, iar acțiunea acestuia va avea loc în Middle Earth și va urma firul unei povești interesante de răzbunare. Middle Earth: Shadow of Mordor este în dezvoltare pentru Play Station 4, Play Station 3, Xbox One, Xbox 360 și PC și momentan nu se știe nimic legat de o dată de lansare, nici măcar teoretică.

În Middle Earth: Shadow of Mordor, jucătorul ia rolul unui personaj, căruia i-a fost ucisă familia de față cu el, în noaptea în care Sauron și armata sa se întorceau spre Mordor. Am uitat să spun că după ce i-au omorât familia l-au decapitat și pe el, însă a fost readus la viață de spiritul răzbunării. Talion pe numele său, se aventurează în Mordor și se jură că îi va pedepsi pe cei care i-au greșit. Pe tot parcursul acestei plimbări… sub clar de lună, Talion descoperă adevărul despre spiritul care l-a înviat, aflăr de puterile și de originea Inelului pe care se bătea toată lumea, și își confruntă într=un final dușmanul.

Middle Earth: Shadow of Mordor este dezvoltat de Monolith Productions, echipa care a colaborat și cu Middle Earth: Enterprises și cu Peter Jackson, iar partea grafică este realizată de Weta Workshop. Să sperăm că jocul o să arate bine, pentru ca introducerea făcută până acum poveștii jocului nu ar fi suficientă ca să fiu tentat să îl cumpăr.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: