13 nov. 2013 | 21:31

Warner Bros au anunțat următorul joc din seria Lord of The Rings: Shadow of Mordor

ACTUALITATE
Warner Bros au anunțat următorul joc din seria Lord of The Rings: Shadow of Mordor

Warner Bros. interactive Entertainment au anunțat următorul joc din seria Lord of  The Rings, Middle Earth: Shadow of Mordor.

Lord of The rings: Shadow of Mordor

Jocul va fi unul de tip third-person action, iar acțiunea acestuia va avea loc în Middle Earth și va urma firul unei povești interesante de răzbunare. Middle Earth: Shadow of Mordor este în dezvoltare pentru Play Station 4, Play Station 3, Xbox One, Xbox 360 și PC și momentan nu se știe nimic legat de o dată de lansare, nici măcar teoretică.

În Middle Earth: Shadow of Mordor, jucătorul ia rolul unui personaj, căruia i-a fost ucisă familia de față cu el, în noaptea în care Sauron și armata sa se întorceau spre Mordor. Am uitat să spun că după ce i-au omorât familia l-au decapitat și pe el, însă a fost readus la viață de spiritul răzbunării. Talion pe numele său, se aventurează în Mordor și se jură că îi va pedepsi pe cei care i-au greșit. Pe tot parcursul acestei plimbări… sub clar de lună, Talion descoperă adevărul despre spiritul care l-a înviat, aflăr de puterile și de originea Inelului pe care se bătea toată lumea, și își confruntă într=un final dușmanul.

Middle Earth: Shadow of Mordor este dezvoltat de Monolith Productions, echipa care a colaborat și cu Middle Earth: Enterprises și cu Peter Jackson, iar partea grafică este realizată de Weta Workshop. Să sperăm că jocul o să arate bine, pentru ca introducerea făcută până acum poveștii jocului nu ar fi suficientă ca să fiu tentat să îl cumpăr.