Opera Mini Beta este alternativa perfectă la IE pentru Windows Phone

, 10 Sep, 12:00

Dacă nu sunteţi foarte încântaţi de Internet Explorer pe Windows Phone, de acum puteţi instala noul Browser Beta.

Opera-mini beta windows phone

La începutul acestei luni, cei de la au anunţat un program beta pentru experimentarea noul browser destinat platformei Windows Phone. Disponibil iniţial doar prin invitaţie personalizată pe email, acum, Opera Mini beta poate fi experimentat de către oricare dintre voi.

Promovat ca fiind unul dintre cele mai rapide browsere din lume, Opera Mini poate fi descărcat printr-un click pe acest link de Windows Phone Store.  Dacă aveţi un iDevice sau un Android, puteaţi de mult să experimentaţi acest browser de internet, deci această lansare nu face decât să lărgească şi mai mult spectrul cross-platform al aplicaţiei.

Printre funcţiile cele mai importante la care vă puteţi aştepta după instalare se numără o încărcare mult mai rapidă a paginilor web pline de imagini şi alte elemente grafice. O parte semnificativă din această performanţă a browser-ului este rezultată din algoritmul de compresie pe care îl foloseşte. Practic, prin prisma faptului că Opera Mini vă compresează printr-un server terţ orice pagină înainte de a vă fi afişată pe ecranului telefonul, consumul de trafic poate fi redus cu până la 90%. Butoanele mari şi meniul uşor de înţeles reprezintă alte avantaje introduse prin Opera pentru Windows Phone.

Nu este exclus să întâmpinaţi mici bug-uri, având în vedere că vorbim de o versiune beta a programului, dar este puţin probabil.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail