Opera reinventează browser Coast pentru iPad

Opera reinventează browser Coast pentru iPad

Deşi nu este unul dintre dintre cele mai populare browsere de iPad, nu consideră lupta pierdută şi reinventează al său browser .

opera coast ipad browser

A fost lansat în urmă cu câteva luni, în septembrie. Cu toate acestea, browser Coast s-a străduit teribil să devină relevant şi nu prea i-a ieşit. Cu alternative precum Chrome sau noul Safari reinventat pentru iOS 7, este din ce în ce mai greu să atragi un public larg pe acest segment de piaţă.

Astăzi, Coast ajunge la versiunea 2.0. Cu această ocazie, browserul devine un pic mai personalizabil şi câteva elemente de funcţionalitate sunt înlocuite cu altele. Clasicele butoane back şi forward au fost scoase complet din ecuaţie şi înlocuite cu gesturi care, deşi erau prezente şi înainte, utilizarea lor nu era obligatorie. Poza de pe ecranul de start al aplicaţiei poate fi înlocuită cu orice fotografie din Rolă Film. În ceea ce priveşte interacţiunea acestui browser Coast cu fişierele PDF, există opţiunea să alegeţi ca acest tip de documente să fie deschise fie cu iBooks, fie cu orice altă aplicaţie cu o funcţionalitate similară pe care o aveţi instalată. Dacă eraţi în căutarea unui player de conţinut multi-media, acelaşi browser Coast acum redă conţinut audio, chiar şi cu ecranul de la iPad închis.

Deşi am început să am o reticenţă sporită faţă de acest afirmaţii generaliste, noul update la 2.0 se laudă că face navigarea pe internet mai rapidă şi mai sigură. Voi aţi încercat browser Coast? E gratuit în AppStore.

Citește și: