OnePlus One este mai tare decât iPhone 6 Plus doar pentru că nu se îndoaie

Deşi referinţele către flexibilitatea iPhone 6 Plus nu sunt la fel de evidente precum în clipul celor de la Samsung,  One e testat.

iphone-6-plus-vs-oneplus-one-4

După ce timp de câteva zile ne-au fost servite glume pe subiectul bendgate, acum fiecare producător face eforturi în a realiza un scurt metraj cât se poate de convingător cu procedura de testare a propriilor gadgeturi. Cel mai nou episod ne este oferit de OnePlus şi are aproximativ un minut şi jumătate. Acesta include diverse teste mai mult sau mai puţin agresive, aplicate unicului lor aparat de pe piaţă.

Este vorba atât de un test de aşezare cu şezutul pe aparat, cât şi teste de dat de pământ, de scuturat sau răsturnat acelaşi gadget. Până şi anduranţa portului microUSB folosit la încărcat şi sincronizat de date este supusă unor chinuri. Pentru un plus de impact, imaginile convingătoare sunt însoţite de câteva afirmaţii la fel de bine alese.

„La OnePlus credem că înalta calitate trebuie să fie oferită la un preţ înalt. Astăzi, echipa noastră a făcut o călătorie specială la fabrică pentru a filma şi monta un clip în care surprindem modul în care smartphone-urile noastre trec prin testele de control al calităţii“, spune compania. Povestea pe larg a OnePlus One este disponibilă aici.

09:00 04.10.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video