One Plus One – Un nou smartphone ce țintește titlul de rege

, 18 Mar, 11:45

One Plus One este un nou proiect pentru un smarpthone ce țintește titlul de cel mai bun de pe piață.

smatphone One Plus One

Fostul vicepreședinte al companiei Oppo, Pete Lau, care a demisionat de la compania menționată mai devreme, promite că va lansa în curând un nou smartphone, bazat pe Android-ul modificat de la CyanogenMod. Știrea vine imediat după ce Pete Lau a ajutat la implementarea firmware-ului pe cel mai nou model Oppo, Oppo N1, în scopul de a crea dispozitivul perfect pentru entuziaști. Se pare că totuși această implementare nu a fost prea bine acceptată de către oficialii companiei și, în urma unor discuții pe care Pete Lau le-a avut cu aceștia, a demisionat din funcția de vicepreședinte.

La doar câteva săptămâni distanță, a fost făcut anunțul legat de One Plus One, un nous smartphone dezvoltat de el, în cadrul unei noi companii fondate recent. One Plus One va folosi un design high-end și un firmware customizabil, oferit de CyanogenMod.

”Vom crea un produs mai frumos și de o calitate ridicată. Nu vom fi diferiți doar de dragul de a face ceva diferit. Tot ceea ce facem va fi în scopul îmbunătățirii experienței utilizatorului în utilizarea de zi cu zi”, este declarația lui Pete Lau în ceea ce privește noul dispozitiv.

De asemenea, se zvonește că One Plus One va folosi un senzor ExmorR de 13 megapixeli, realizat de Sony, pentru a fi cu un pas în față față de alte dispozitive în segmentul de preț. Dacă tot vorbim de preț, One Plus One va costa aproximativ 400 de dolari în China și va avea un acumulator de 3100 mAh. Ecranul va fi de 5,5 inci cu o rezoluție Full HD și, cel mai probabil, va avea un procesor Qualcomm Snapdragon cu 4 nuclee și o frecvență de 2.3 GHz.

One Plus One 1

One Plus One

Informațiile despre specificații se pot schimba pe măsură ce avansează dezvoltarea acestui smartphone, mai multe detalii vom afla probabil în următoarele săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail