Oficial: Și PlayStation 3 va mai avea jocuri noi câţiva ani

Oficial: Și PlayStation 3 va mai avea jocuri noi câţiva ani

Într-o perioadă în care toate ştirile şi performanţa financiară a segmentului de gaming Sony gravitează în jurul PS4, se pare că nu este deloc uitat.

super-slim-sony ps3

Sony a făcut valuri destul de puternice cu PS4, lansând deja consola într-o varietate foarte mare de teritorii şi terminându-şi stocurile existente în urmă cu scurt timp. Cu toate acestea, deşi ar fi foarte uşor să credem că populara consolă PlayStation 3 este dată uitării, un oficial al companiei s-a grăbit să ne contrazică, afirmând ne vom putea juca multe jocuri noi în următorii ani pe respectiva unealtă de gaming.

,,Suntem de părere că platforma mai are multă viaţă în ea. Doi, trei, patru ani; credem că mai are mult timp în ea. Depinde de conţinut. Avem o listă de lansări foarte bune anul acesta şi se pare că vom avea o listă bună şi anul viitor.” Într-un interviu acordat celor de la Gamespot, John Koller – director de hardware marketing în cadrul Sony Computer Entertainment America a insistat foarte tare pe faptul că gigantul japonez nu se grăbeşte să neglijeze consola cu o vârstă de aproximativ 10 ani.

În acelaşi timp, Koller a încurajat dezvoltatorii să lucreze în continuare la , chiar dacă PS4 are imediat o răspândire globală. Insistând pe un lucru evident, tot el a afirmat că numărul utilizatorilor de PlayStation 3 este net superior celor care folosesc noua consolă, iar creatorii de conţinut ar greşi dacă ar ignora acest fapt. ,,Trebuie să ţinem PS3-ul în viaţă. Şi pentru a face asta, trebuie să continuăm cu conţinut. Cred că va fi o poveste frumoasă pentru PlayStation 3 pe parcursul anului următor şi al următorilor doi ani.”

Ca urmare, nu vă grăbiţi să spargeţi o bancă pentru a pune mâna pe un PS4, vechea consolă este la fel de fiabilă acum, precum în urmă cu cinci sau zece ani.