Odată cu UD590, a intrat şi Samsung în hora monitoarelor 4K

Odată cu UD590, a intrat şi Samsung în hora monitoarelor 4K

Având în vedere că interesul pentru conţinut 4K a crescut exponenţial în ultima perioadă, în noua sa serie de monitoare, Samsung a inclus şi UD590.

monitor 4k profesional SamsungUD590_630_wide

Toate se pare că încearcă să ne impresioneze cu câteva ceva în ultima perioadă. Începând cu noul şi noile ceasuri inteligente Gear 2, compania depune eforturi de dezvoltare pe toate fronturile.

Printre rezultatele diviziei de display-uri, începând cu această lună, se numără trei noi modele care vor încerca să ne atragă pe parcursul anului 2014. Dintre ele, unul a început deja să adune laurii jurnaliştilor printr-o medie foarte bine calculată între design şi specificaţii. Poate afişa un miliard de culori şi are o rezoluţie nativă de 3840 x 2160. Este vorba de monitorul de 28 inci UD590. Cu o carcasă realizată aproape integral din metal şi un picior înalt sub formă de T, nu doar că arată foarte bine, dar are şi o margine a ecranului foarte subţire.

Cu un preţ de precomandă egal cu 700 de dolari, acesta nu îşi propune să fie foarte accesibil, având în vedere că se adresează profesioniştilor. Are trei intrări de semnal video compatibile 4K, un display port şi două porturi HDMI 1.4. Suportă Picture în Picture, pentru a profita cum se cuvine de mai multe surse de conţinut simultan şi Picture by Picture, perfect pentru gaming split screen cu un prieten, daca nu aveţi ceva mai bun de făcut.

Tot acum, gigantul sud-coreean a anunţat noile SD390 şi SD590, două monitoare Full HD de 23,6, respectiv 27 de inci. Primul costă aproximativ 250 de dolari şi include un port HDMI şi un VGA, pe când al doilea sare până la 310 de dolari şi mai primeşte în plus un port HDMI pe lângă o diagonală mai mare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: