Samsung dă răspunsuri despre Galaxy S5, Gear 2 şi Gear Fit [VIDEO]

Samsung dă răspunsuri despre Galaxy S5, Gear 2 şi Gear Fit [VIDEO]

Intitulate hands-on-uri oficiale, clipurile de mai jos reprezintă modul celor de la Samsung de a răspunde unor întrebări despre , Gear 2 şi Gear Fit.

Samsung Galaxy S5 gear 2 gear fit

Este plin internetul de preview-uri pentru noile gadgeturi al celor de la Samsung anunţate în urmă cu câteva săptămâni la MWC. Practic, însă, mai sunt câteva săptămâni până la lansarea a acestora la nivel global. Cel puţin în cazul Galaxy S5, noul smartphone va fi în peste 100 de ţări.

Până când vom putea pune mâna pe Galaxy S5, Gear 2 şi Gear Fit în alt context decât la standul companiei de Barcelona, cei de la Samsung au decis să ne facă o favoare. Cum s-a întâmplat de altfel şi în anii trecuţii, producătorul sud-coreean a publicat pe YouTube câteva clipuri de 7, respectiv 9 minute menite să vă răspundă mai multor întrebări pe care le-aţi avea pe marginea funcţionalităţii noilor gadget-uri. Înfăţişate ca hands-on-uri oficiale, acestea s-ar putea să vă lase, cât de cât, să vă formaţi propria părere despre recentele dispozitive portabile lansate de Samsung.

Din punctul meu de vedere, clipul cu noua generaţie de ceasuri Galaxy Gear este mai interesant, în parte şi datorită faptului că înfăţişează una dintre singurele implementări recente ale sistemului de operare Tizen. Pe termen lung, Samsung speră să stimuleze mulţi dezvoltatori să creeze aplicaţii pentru ceasurile sale inteligente. Nu ştim însă dacă acest lucru se va şi întâmpla prea curând.

Citește și: