O extensie de Chrome vă oferă imagini din satelit în fiecare tab nou

O extensie de Chrome vă oferă imagini din satelit în fiecare tab nou

Deşi extensiile de pot fi şi foarte complexe, astăzi facem referire la una cât se poate de simplă creată de cei de la Google.

Google Satellite chrome

Demonstrată foarte clar prin animaţia de mai jos, o a fost lansată zilele trecute de către gigantul din Mountain View. Este vorba de o bază de date cu fotografii imortalizate din satelit care vă serveşte noi imagini de fiecare dată când deschideţi un nou tab în Chrome.

Numele său complet este Earth View from Google Maps şi poate fi descărcată gratuit de aici. Extensia în practică, nu îndeplineşte prea multe funcţii, dar vine cu ceva frumos. Fiecare captură este deosebită şi a fost special aleasă pentru această bază de date de către o echipă de ingineri Google. Dacă o imagine nu vă încântă în mod deosebit, puteţi apela una nouă printr-un click pe globul pământesc din dreapta jos. Singura partea tristă a acestei extensii este că nu veţi mai avea acces la amalgamul clasic de informaţii pe care le găseaţi la îndemână atunci când deschideaţi un tab nou, precum paginile web deschise recent sau o listă personalizată cu semnele de carte cele mai importante pentru voi.

Având în vedere colecţia generoasă de imagini spectaculoase colecţionate de Google de-a lungul anilor, un astfel de utilitar nu ar trebui să vină ca o surpriză majoră.

Product_ChromeBackground_GIF_v3_r1 (1)

Citește și: