08 sept. 2014 | 08:45

Noua extensie Pinterest te ajută să deschizi cu plăcere un tab nou în Chrome

ACTUALITATE
Noua extensie Pinterest te ajută să deschizi cu plăcere un tab nou în Chrome

Încercând să profite de amalgamul de conţinut pe care îl agregă, cei de la au creat o extensie atractivă pentru Google Chrome.

Pinterest New Tab Extensie

Nu ştiu câţi dintre voi deschid un tab nou în Google Chrome şi, în loc să introducă în bara de adresă ceea ce caută, folosesc căsuţa de căutare din mijlocul ecranul. Eu cred că cei mai mulţi dintre noi găsesc, în mare parte, inutil volumul de informaţii standard dintr-un tab nou.

Din fericire, cei de la Pinterest, pe care o eu personal o folosesc similar cu o carte de bucate, au creat o extensie care vă înlocuieşte imaginea pe care o vedeţi când deschideţi un tab nou în Chrome. Respectivul add-on poate fi descărcat printr-un click aici şi, după instalare, poate fi folosit şi pentru pentru a posta ceva rapid pe Pinterest.

Vizavi de imaginile de fundal pe care le vedeţi după instalarea extensiei, acestea provin, cel puţin momentan, doar de pe Artsy, 500px şi National Geographic. Partea bună este că, deşi sunt afişate într-un mod aleatoriu, voi le veţi vedea doar pe cele care se încadrează în categoriile pe care le-aţi definit la început. Imaginea de mai sus este o dovadă a faptului ca am ales Food. În partea de jos sunt afişate informaţii desprinse din Google Calendar împreună cu ora exactă pentru apus şi răsărit specifică zonei în care vă aflaţi. Tot acolo, găsiţi temperatura de afară descărcată de pe Yahoo! Weather. Dacă nu vă încântă o imagine o puteţi schimba printr-un click pe refresh-ul din dreapta sus, iar dacă vreţi să optaţi pentru noi categorii de imagini, faceţi click pe plus, în acelaşi colţ superior.

Fiecare imagine postată pe Pinterest Tab are o adresă în spate şi un articol. Dacă vreţi să le vedeţi şi pe acelea, faceţi un click pe autorul fotografiei din dreapta jos şi veţi găsi informaţia căutată.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele