O cameră GoPro supraviețuiește unei căderi din avion, filmând până jos

, 15 Feb, 10:30

Să scapi o cameră video, fie ea și o cameră GoPro, din avion, nu e tocmai un lucru pe care ai vrea să îl faci în mod deliberat.

GoPro Avion

Chiar și așa, micuța cameră GoPro oferă o serie de imagini spectaculoase și amețitoare de la o înălțime apreciabilă, în timp ce se rostogolește. Dar asta nu e tot, camera a supraviețuit impactului și a ”trăit” să își spună și povestea. Probabil avea ceva de a face cu terenul mlăștinos în care a aterizat forțat.

Camera nu a fost găsită de utilizatorul care a pierdut-o inițial, fiind recuperată de altă persoană, la mai bine de 8 luni după cădere. Desigur, imaginile au ajuns pe internet și acum sunt vizionate de peste 5 milioane de utilizatori. Interesant este faptul că, deși a căzut de la o înălțime considerabilă, a ajuns la propriu într-o troacă de porci, carcasa externă a camerei a rezistat impactului, dar și apetitului animalelor domestice, timp de… 8 luni de zile.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail