19 mai 2014 | 22:10

O aplicație ”specială” cu care controlezi mediul înconjurător

ACTUALITATE
O aplicație ”specială” cu care controlezi mediul înconjurător

Cum ar fi dacă ai avea la îndemână o aplicație ”specială” cu care ai putea să controlezi mediul înconjurător, sau mai bine zis orice element electronic din jurul tău.

Aplicatie Special

Este o idee cu adevărat interesantă, și presupunând că toate aceste elemente electronice sunt interconectate cu ajutorul acestei aplicații ce ai face cu ele? Ce pare la început o simplă glumă făcută unor clienți puțini naivi, ai unui magazin de vânzare și reparații de telefoane, escaladează rapid și mai departe decât v-ați putea imagina. Desigur, viralul, pentru că la cele aproape 6 milioane de vizualizări în 3 zile îl putem numi un viral, este de fapt o campanie pentru lansarea unui produs interesant. Nu vom spune care este acesta însă cred că niciunul din cei care au văzut clipul nu și-au dat seama decât la sfârșitul acestuia despre ce companie și despre ce produs este vorba.

Vă lăsăm așadar în compania clipului de mai jos, și sperăm să vă amuzați și voi după cele 4 minute și jumătate, la fel cum am făcut și noi. Recunosc faptul că este o campanie foarte bine pusă la punct și nu mă așteptam nici eu la finalul respectiv.