Nvidia are un segment de produse interesante, încă nelansate

, 21 Iul, 18:30

Nvidia s-a folosit de un mic joc pentru a realiza un teasing al noilor produse încă nelansate. Se pare că o scurgere de informații ne dezvălui exact care vor fi produsele lansate la finalul acestei luni.

Nvidia aShield

Zvonurile spuneau că va fi vorba de Shield 2, a doua variantă a consolei de la Nvidia, însă se pare că vorbim de un alt tip de produs, Nvidia Shield Tablet. Din slide-uri putem observa că produsul se bazează pe procesoarele Nvidia Tegra K1, primul SoC ce deține 192 de nuclee CUDA, un mod foarte tehnic de a spune că este foarte performant. Tableta dispune de 2 GB memorie RAM, procesorul tegra K1, un Quad-Core la 2.2 GHz din seria A15, un ecran de 8 inci de tip IPS, cu o rezoluție de 1920×1200 pixeli. Aceasta vine în două variante, una cu WiFi și 16 GB stocare și alta cu 32 GB stocare și modul 4G.

Controller-ul Shield este disponibil separat de această dată, iar Nvidia spune că are un timp de răspuns de două ori mai mic ca orice alt controller Bluetooth, și este construit după design-ul inițial al consolei Shield a producătorului. Modelul de 16 GB va avea un preț aproximativ de 299 dolari, iar cel cu 4G, de 32 GB, aproximativ 399 dolari. Controller-ul costă aproximativ 59 de dolari.

Nvidia Shield 3

Nvidia Shield 2

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail