Nvidia lansează driverele 337.81 Beta

Nvidia lansează driverele 337.81 Beta

Noul driver pentru plăcile grafice Nvidia este disponibil pentru download. Varianta Beta adresează o serie de probleme majore pentru GPU-urile producătorului.

Watch-Dogs-Ubisoft-Nvidia

Update-ul aduce un suport îmbunătățit pentru monitoarele UHD care rulează pe plăcile Nvidia, mai ales în situații unde există mai multe plăci conectate în sistem SLI. Unele display-uri, cum ar fi Samsung U28D590D  aveau ceva probleme de afișare la rezoluție maximă. Noul driver vine cu o rezolvare a tuturor acestor probleme, precum și pentru situațiile în care există un sistem cu configurație SLI și un singur monitor UHD pe care se afișează imaginea.

Watch Dogs de la Ubisoft  și el un profil pentru configurațiile SLI, și ca de obicei ne putem aștepta să realizăm o serie de setări pentru o compatibilitate cât mai bună. Vor exista în curând și alte update-uri pentru plăcile Nvidia, cât și pentru noile titluri ce și-au făcut apariția pe piață în ultima vreme. Producătorul se concentrează acum pentru a oferi o experiență cât mai bună utilizatorilor săi, pe plăcile deja lansate.

Noile drivere sunt disponibile pentru download în acest link, însă de această dată ele sunt disponibile doar pentru sistemele de operare Windows Vista, Windows 7 și Windows 8.x.

Citește și: