Nova Launcher Beta vă aduce elemente de Android L pe orice smartphone

Nova Launcher Beta vă aduce elemente de Android L pe orice smartphone

După lansarea versiunii developer preview de Android L, mulţi utilizatori de smartphone-uri erau convinşi că nu vor beneficia de noul sistem de operare de la Google.

Nova-Beta-Android-L-640x374

Pe lângă un sistem creativ de sporire a bateriei, Android L vine cu multe modificări estetice, pe care foarte mulţi nu le vor experimenta  din cauza problemelor cu update-urile oficiale. În plus, va mai dura câteva luni până când noul sistem de operare va iesi din beta. Până atunci însă, există o alternativă.

Aceasta vine sub numele de Beta şi vă aduce şi pe telefoanele voastre o mare parte din limbajul de design introdus acum câteva săptămâni de gigantul din Mountain View. Momentan se află în beta deoarece au fost introduse la un loc foarte multe funcţii noi şi doar feedack-ul comunităţii va putea să creeze un produs final de care creatorii săi să fie mândri.

Noul Nova Launcher arată foarte bine estetic, e aerisit şi nu vine încărcat de culori agresive şi icoane inuitle. Similar cu Android L, acesta introduce funcţii precum Folder Preview şi un nou set de icoane pentru aplicaţiile din bara de jos. Tot din creaţia Google vor fi importate câteva efecte de animaţie şi tranziţii care ar trebui să se desfăşoare impecabil, fără să se sacadeze.

foarte popular, cu o interfaţă atractivă, Nova Launcher Beta poate fi experimentat de posesorii oricăror smartphone-uri cu Android. Nu trebuie decât să vă înscrieţi în programul beta de pe pagina de Google+ a dezvoltatorilor din spate. O alternativă ar fi să descărcaţi direct fişierul APK de la această adresă. Depinde doar de voi pentru care variantă optaţi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: