Nova Launcher 3.0 – evoluția unei aplicații deja foarte bune

Nova Launcher 3.0 – evoluția unei aplicații deja foarte bune

Dacă sunteți un utilizator de Android căruia nu-i place să se bazeze pe aspectul tradițional al sistemului de operare, puteți apela la un launcher. Nova Launcher a ajuns la versiunea a treia și acum e compatibil cu expresia “Ok Google”.

IMG_0724

Nova Launcher a anunțat versiunea 3.0 a aplicației. Printre cele mai importante schimbări de la versiunea aceasta, e suportul pentru expresia “Ok Google”, care activează Google Now și controlul vocal al dispozitivului. Cu ajutorul suportului pentru limba română, puteți căuta direct pe Google cu ajutorul vocii.

De asemenea, aplicația 3.0 nu încarcă atât de mult sistemul de operare și e mult mai stabilă ca înainte. În plus, caracteristicile Nova Launcher devin și mai bune – cu ajutorul funcției subgrid layout-ul general al sistemului de operare se schimbă, putând să punem aplicații la jumătatea grilei standard.

Numărul de widget-uri crește la o formulă 4×1 pe un ecran. De asemenea, dock-ul din partea inferioară a ecranului poate fi modificat și putem pune mai multe. Ele vor fi accesibile printr-un simplu scroll.

Nova Launcher se găsește gratuit în magazinul de aplicații al Google, la acest link. 

Dacă vreți varianta completă a aplicației puteți să o cumpărați pentru 13 lei din Play Store. O găsiți și în Aptoide.  

Citește și: