08 sept. 2014 | 12:00

Noul trailer la Call Of Duty detaliază opţiunile futuriste ale jucătorilor [VIDEO]

ACTUALITATE
Noul trailer la Call Of Duty detaliază opţiunile futuriste ale jucătorilor [VIDEO]

Abia acum înţelegem noul , cel mai nou joc din populara serie care va veni cu elemente de gameplay futuriste.

Call-of-Duty-Advanced-Warfare

După câţiva ani în care a încercat să reproducă scenarii inspirate din trecutul apropiat sau mai îndepărtat, noul Advanced Warfare va merge o reţetă complet diferită. Îşi va lua inspiraţia dintr-un viitor posibil. Pentru a înţelege un pic mai bine despre ce este vorba, trailerul de mai jos vă va oferi câteva detalii de gameplay pe partea de multiplayer.

Jocul a fost anunţat pentru prima oară în cadrul E3, cu câteva luni în urmă. Tot atunci am văzut şi primul trailer. Dezvoltat de Sledgehammer Gamers, noul titlu va poziţiona jucătorii câteva zeci de ani în viitor, când o companie contractată de armata americană devine coruptă, iar membrii ei încep să se lupte cu arme futuriste şi armuri de tip exoschelet. Jocul va fi disponibil începând cu patru noiembrie 2014 şi va putea fi experimentat atât pe consolele mai vechi, gen Xbox 360 sau PS3, cât şi pe PS4, Xbox One şi PC.

Pe lângă noile hărţi, cu această ocazie înţelegem un pic mai bine în ce mod va influenţa respectivul exoschelet diverse aspecte ale gameplay-ului. Tot acum aflăm cu ce avantaje va veni acesta în scenarii ofensive sau defensive. Un nou sistem de interacţiune cu câmpul de luptă, intitulat Pick 13, a fost de asemenea detaliat.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele