Call of Duty Advanced Warfare multiplayer – primele detalii

Call of Duty Advanced Warfare multiplayer - primele detalii

După toate detaliile legate de campania inclusă în , în curând vom face cunoştinţă şi cu parte de multiplayer din joc.

call of duty advanced-warfare multiplayer

Primul trailer cu elemente de gameplay pentru Call of Duty Advanced Warfare, făcut public în urmă cu câteva luni, nu ne dezvăluia decât acţiunea din campania single player a jocului. Aparent, acţiunea se va petrece câteva decenii în viitor, context în care, jucătorii vor folosi arme şi alte sisteme de atac futuriste.

Pentru că o mare parte din baza utilizatorilor de preferă acest joc doar pentru secţiunea de multiplayer, un trailer pentru această zonă din joc a fost aşteptat cu nerăbdare. În definitiv, este necesar un val de noutăţi la acest capitol pentru ca gamerii să migreze de la versiunile mai vechi ale popularei serii.

Prima sesiune de gaming în multiplayer desfăşurată în Call of Duty Advanced Warfare va fi făcută publică în cadrul târgului internaţional de gaming Gamescom, ce va avea loc în următoarele zile. Mai precis, pe 11 august, ora locală 20:00 Major Nelson de la Xbox, Aceybongos de la Xbox Live şi creatorii noului CoD vor face un broadcast în premieră al evenimentului. Acesta din urmă va putea fi urmărit online, din confortul căminului, de orice utilizator de Xbox Live. Tot atunci, vor fi putea fi vizionate nişte interviuri cu creatorii Advaced Warfare.

playtech.ro va participa la Gamescom și vă va aduce cele mai proaspete informații de acolo. Le puteți citi aici. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: