27 iun. 2014 | 16:30

Noul trailer Battlefield Hardline arată modul de multiplayer în 60fps

ACTUALITATE
Noul trailer Battlefield Hardline arată modul de multiplayer în 60fps

YouTube face o serie de modificări și va suporta în curând clipuri video 1080p la 60fps. Trailer-ul Battlefield Hardline este unul din primele clipuri ce folosesc această funcție pentru a demonstra multiplayer-ul.

Battlefield Hardline

Trailer-ul pentru Battlefield Hardline este deja public, și este mai bine să vă lăsăm pe voi, utilizatorii, să decideți dacă numărul ridicat de cadre pe secundă și rezoluția mai bună fac acest joc să pară mai imersiv și mai realistic.

Trecerea la PS4 și la Xbox One este una interesantă, din moment ce numărul de cadre pe secundă, framerate-ul, joacă un rol destul de important pe lângă rezoluția jocului. Desigur, în timp, șansele ca dezvoltatorii să poată ajunge la o balanță mai bună între aceste două elemente, indiferent de platforma de care discutăm, sunt destul de mari.

Odată cu schimbările făcute de YouTube, dezvoltatorii de jocuri, și publisherii, vor avea abilitatea de a demonstra un framerate mai decent al jocurilor create de ei, chiar și cu ajutorul clipurilor de youTube. Fanii vor fi desigur încântați de aceste schimbări, din moment ce ochii noștri sunt mult mai încântați de o mișcare fluidă, în defavoarea uneia mai scadate. Trailer-ul de sus demonstrează acest lucru destul de bine, și, așteptăm cu nerăbdare o sumedenie de clipuri realizate în acest mod, și uploadate pe YouTube.