A fost depăşit recordul mondial Guiness pentru… tastat cu nasul [VIDEO]

A fost depăşit recordul mondial Guiness pentru... tastat cu nasul [VIDEO]

Dacă vă aflaţi printre cei care au dobândit abilitatea de a tasta foarte rapid, s-ar putea să submineze importantaţa acestei abilități personale. Ați auzit de tastat cu nasul?

Guiness world book of records record tastare cu nasul

Unele titluri din cartea recordurilor Guiness includ care nu v-ar fi făcut vreodată să credeţi că pot fi clasificate la nivel internaţional. Printre acestea se numără abilitatea de tastat cu nasul.

Chiar dacă perioade extinse de tehnoredactare vă fac să fiţi foarte rapizi şi eficienţi în a tasta cu degetele, sunt aproape sigur că nu aţi auzit de plăcuta activitate a tastatului cu nasul. În cazul acestei îndeletniciri, recordul constă în apăsarea cu viteză foarte mare a unor taste, cu scopul final de a introduce o propoziţie întreagă, la comandă. În urmă cu câteva zile, recordul anterior pentru această abilitate a fost depăşit de Mohammed Khushid Hussain. În doar 47,44 secunde, în comparaţie cu recordul anterior de un minut şi 33 de secunde, Hussain a scris propoziţia ,,Guiness world records have challenged me to type this sentence using my nose in the fastest time.” Întreaga evoluţie o găsiţi surprinsă în clipul de mai jos.

În trecut, acelaşi individ a reuşit să obţină recordul pentru tastarea întregului alfabet cu spaţii folosindu-se de nas. În concluzie, nu doar că există această disciplină în cartea recordurilor Guiness, dar este şi împărțită pe tipul de conţinut pe care îl introduceţi prin acest tastat cu nasul. Sunt curios dacă există restricţii legate de tastatura pe care o veţi folosi. Oare este validă şi o tastatură de laptop sau sunteţi obligaţi să folosiţi exact aceeaşi tastatură ca fostul deţinător al recordului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: