OnePlus One vine cu o performanță de invidiat

OnePlus One vine cu o performanță de invidiat

OnePlus este o companie de telefonie mobilă, recent înființată de fostul executiv de la Oppo.

OnePlus_One_Never_Settle_01

Scopul lui a fost să creeze un smartphone care nu face nici un compromis de performanță și care vine la un preț semnificativ mai mic decât ne-am obișnuit în cazul dispozitivelor de top. Acum puțin timp, OnePlus One a fost comparat cu cel mai nou dispozitiv de la HTC, One M8, și cu Galaxy S5, în termeni de performanță oferită. Desigur, smartphone-ul se pare că se află pe aceeași linie cu cele mai puternice dispozitive mobile la momentul actual.

Captura de ecran din programul de benchmarking Antutu, vine chiar de la CEO-ul companiei, de pe contul său de Weibo.Smartphone-ul va fi anunțat în mai puțin de două săptămâni, pe 23 aprilie, și vom vedea atunci cât de bine se poziționează în topul smartphone-urilor actuale.

OnePlus One va deține un procesor Qualcomm Snapdragon 801 cu o frecvență de 2.5 GHz, 3 GB memorie RAM, un ecran IPS de 5.5 inci în diagonală, cu o rezoluție FullHD, de la 16 la 64 GB memorie de stocare cu posibilitate de extindere a a cesteia, o cameră foto cu un senzor de 13 megapixeli de la Sony, și un acumulator de 3100 mAh.

Prețul la care este așteptat acest smartphone OnePlus One este de numai 400 de dolari.

oneplus-one-benchmark

Citește și: