Maingear anunta noi PC-uri cu Intel Haswell si racire pe apa

Maingear anunta noi PC-uri cu Intel Haswell si racire pe apa

Maingear incearca sa va reaminteasca de forta bruta a unui PC high end cu racire pe apa, cele mai noi procesoare Intel Haswell si GPU-uri AMD si NVIDIA.

Maingear Epic Desktop Intel Core i7 racire pe apa

Incercand probabil sa stimuleze unor sume exagerate de bani, Maingear a anuntat doua PC-uri de varf dotate cu configuratii high end si preturi pe masura.

Noile unitati desktop din imaginea de mai sus fac partea din cea mai noua serie Maingear Epic. In functie de bugetul disponibil si spatiul fizic de sub birou va puteti orienta catre versiune Force, integrata intr-o carcasa full-tower si versiunea Rush, integrata intr-o carcasa mid-tower. Ambele variante vin dotate cu un sistem complex de racire pe apa pus in miscare de doua pompe performante. Aceasta configuratie BiTurbo este solutia ideala in cazul in care una din pompe intra pe avarie.

Investitia semnficativa in sistemul de racire are ca scop mentinerea unei temperaturi decente pe o varietate foarte mare de combinatii hardware construite in jurul celor mai puternice procesare Intel Core i7 Haswell si a celor mai noi procesoare AMD FX. Partea de procesare grafica, in cazul Force, va fi asigurata fie de patru placi NVIDIA GeForce GTX Titan in SLI, fie de acelasi numar de GPU-uri Radeon HD 7970. In cazul configuratiei mai ,,simple”, Rush va putea fi cumparat fie cu doua GeForce GTX Titan in SLI, fie cu doua Radeon HD 7990. Cum este si normal in cazul unor astfel de PC-uri create de la zero, posibilitatile de personalizare sunt nelimitate. Puteti instala diverse sisteme de stocare in RAID, solutii de racire pasive de la Corsair si cantitati de memorie RAM pe masura celorlalte componente.

Cea mai ieftina configuratie Force incepe de la 3259 dolari, in timp ce versiune mid-tower intitiulata Rush este un pic mai ieftina, de la 3059 dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: