LG anunță G3 A: un G3 mai slab dotat și mai ieftin

LG anunță G3 A: un G3 mai slab dotat și mai ieftin

Gigantul sud-coreean a anunţat un nou telefon: LG G3 A. Acesta e  al actualului vârf de gamă al companiei.

lg g3 a

este unul dintre cele mai puternice smartphone-uri. Are display Quad HD de 5,5 inci, procesor de ultimă generație și ajunge la 3GB de memorie RAM. Mai mult, e disponibil pe cam toate piețele lumii. Vârful de gamă al companiei coreene nu este însă foarte ieftin, iar LG caută să valorifice și piața dispozitivelor mai ieftine. În acest scop a creat LG G3 A, o versiune a popularului aparat un pic mai mică şi mai accesibilă.

Este un downgrade de la G3, dar noul smartphone vine cu un ecran de 5,2 inci cu o rezoluţie full HD, în loc de 5,5 inci şi QHD, iar procesorul LG G3 A este un pic mai vechi. Vorbim de această dată de un Qualcomm Sapdragon 800, în loc de recentul 801. În rest, încorporează acelaşi pachet de funcţii software şi specificaţii hardware.

Citește și: LG G3 – Regele [REVIEW]

Camera de 13 megapixeli cu autofocus laser este aceeaşi. Până şi sistemul de operare preinstalat este Android 4.4 KitKat cu interfața LG. Nu lipsesc din pachet tehnologii proprietare precum KnockOn, Knock Code sau LG Smart Keyboard.

La 670 de dolari fără conectare, LG G3 A nu este cel mai accesibil smartphone, nici pe departe, este în schimb un pic ieftin decât G3. Momentan disponibil doar în Coreea de Sud, nu se ştie când va beneficia de o lansare globală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: