Noul Instagram Hyperlapse te ajută să faci selfie-uri în timelapse

Noul Instagram Hyperlapse te ajută să faci selfie-uri în timelapse

Printr-un update adus aplicaţiei, noua versiune de este capabilă de realizarea unor clipuri timelapse în mod selfie.

instagram-hyperlapse

Ideea de  presupune captura unui moment în format video pentru ca ulterior să fie reprodus la viteză mare sau foarte mare. Cel mai bun exemplu este un clip de un minut cu un răsărit de soare. Instagram Hyperlapse este o aplicaţie lansată în urmă cu câteva săptămâni dedicată imortalizării acestui tip de clipuri. Deşi există multe programe pentru această sarcină, inclusiv aplicaţia nativă de cameră din iOS 8 poate filma în mod timelapse, creaţia celor de la Instagram se diferenţiază prin introducerea stabilizării video. Până la recent lansatul iPhone 6, stabilizarea clipurilor nu era prezentă nativ în iPhone-uri.

Zilele trecute Instagram Hyperlapse, o aplicaţie foarte simplă de altfel, a beneficiat de un update important de funcţionalitate. De acum înainte, nu mai sunteţi limitaţi la a imortaliza clipuri time lapse cu camera principală de la smartphone, ci şi cu cea frontală. Astfel, aţi obţinut unealta perfectă pentru a realiza selfie-uri video într-un mod deosebit. De asemenea, cei care îşi doreau să fie în mijlocul unei aventuri pe care o imortalizează cu telefonul, prin intermediul camerei de pe partea din faţă a iPhone-ului, pot încadra mult mai bine o scenă.

Deşi utilizatorii de Android sunt un pic invidioşi, aplicaţia Instagram Hyperlapse continuă să fie disponibilă doar pentru iOS. Mai mult decât, din câte se pare, nici măcar nu e vorba de rea voinţă la mijloc. Totul are legătură de accesul limitat la API-urile de cameră pe care Google îl oferă creatorilor de aplicaţii foto/video.

În orice caz, dacă vă încântă această aplicaţie, o puteţi descărca gratuit din App Store.

Citește și: